Diensten

Schilderen is een vak apart. Elke ondergrond vraagt om een eigen aanpak. Met een kwalitatief goede verflaag beschermt u uw huis optimaal tegen beschadigingen en aantasting door vocht. Daarom besteden wij veel aandacht aan de voorbehandeling van de ondergrond. Het resultaat is strak schilderwerk dat jarenlang optimaal blijft.

Goed schilderwerk geeft daarnaast een fraaier uiterlijk aan uw huis. Als uw woning goed in de verf zit, ziet het er weer fris en mooi uit. Met goed schilderwerk behoudt uw huis zijn waarde.

BuitenBuiten schilderwerk
Het schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning is net zo belangrijk. Buitenschilderwerk is een goede investering om uw woning of bedrijfspand in topconditie te houden. Door weersinvloeden van buitenaf wordt het buitenschilderwerk vaak op de proef gesteld. Wij verven de buitenkant daarom niet alleen ter verfraaiing van het uiterlijk, maar ook en vooral om het te beschermen tegen de (Nederlandse) weersomstandigheden. Zo gaat uw woning of bedrijfspand weer jarenlang mee!

Wand en plafondWand- en plafondafwerking

Door onze jarenlange ervaring met Airless spuitwerk van wanden en plafonds leveren wij superstrak stucwerk af. Naast sauswerk en de reguliere behangsoorten kunt u ook kiezen voor wandtextiel of glasvliesbehang. Glasvliesbehang wordt ook wel scan genoemd en is niet alleen mooi om te zien, maar ook ideaal om aan te brengen op slechte ondergronden. Dankzij de glasvezel in dit materiaal is glasvliesbehang namelijk sterk en duurzaam. Ook zijn wij gespecialiseerd in het opknappen van oude plafonds en kunnen nagenoeg elk plafond weer in zijn oorspronkelijke staat herstellen of nóg mooier maken.

HoutrotHoutrotreparatie
Goed schilderwerk zorgt ervoor dat materialen zoals hout, langer mee gaan. Wanneer u uw woning regelmatig laat schilderen, maakt houtrot weinig kans. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen: met goed onderhouden schilderwerk, goede afwatering en ventilatie voorkomt u het meeste houtrot. Maar is een raam, deur of kozijn zodanig aangetast dat deze niet meer te herstellen is, dan kunnen wij ook – in goed overleg met u – uiteraard voor vervanging zorgen.

glas

Glas zetten
Glas bepaalt voor een belangrijk deel het comfort in huis. Met een optimale beglazing van uw woning worden voldoende licht, zon en een goede isolatie gegarandeerd. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. Samen met u bekijken we wat het beste bij uw woning past. Vanzelfsprekend plaatsen wij het glas volgens de geldende NEN-normen en maken we gebruik van de beste materialen en hulpmiddelen.

Onderhoud

Onderhoudsplan
Nagtegaal Schilderwerken staat garant voor jarenlang duurzaam plezier van uw schilderwerk. Bij het door ons uitgevoerde buitenschilderwerk bieden wij een vrijblijvend onderhoudsplan aan, zodat wij onze kwaliteit kunnen blijven garanderen. Zo bent u verzekerd van een mooi geschilderd huis of bedrijfspand. Een garantie voor een goed gevoel!